Den gamle ejendom fra 1924, i dag kaldet ”Fritidshuset”, ligger på en helt central placering i Hørsholm lige overfor Rungsted Kyst station. Hørsholm Kommune har sat Fritidshuset til salg og ønsker at sælge til en køber, som kan være med til at sikre, at området fortsat er et levende og historisk velbevaret område.

Bevaringsværdig bygning ved Rungsted Kyst station

Visionen for området ved Rungsted Kyst station er, at det skal være et levende område med det historiske stationsanlæg, de tilhørende boliger, remise og karakteristiske bevaringsværdige bygninger. Fritidshuset hører under sidstnævnte kategori af bevaringsværdige bygninger og skal være med til at danne en fin ramme om et stationstorv, som er del af et kulturhistorisk, levende og karakterfuldt byrum.

Understøt liv og en åbenhed på Stationspladsen

Hørsholm Kommune ser en varieret anvendelse af Fritidshuset for sig. Fritidshuset kan derfor blive til boliger, kontor, serviceerhverv, liberale erhverv og aktiviteter inden for sundhedssektoren. Køberen skal udover huset også stå for udvikling af de tilhørende udearealer, så Fritidshuset i sin fremtidige form også er en del af den eksisterende grønne karakter i området.

Tilbudsfristen er den 1. maj 2021.

Flere oplysninger kan findes under udbudsmateriale.